Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت از آمادگی لازم جهت انجام کارهای فرهنگی در مناطق محروم با همکاری جهاددانشگاهی و آموزش های مهارت محور خبرداد.

دکتر"اسماعیل اسلامی" در نشست مشترک با مدیر جهاددانشگاهی جیرفت بر لزوم همکاری‌های فرهنگی و آموزش های مهارت محور تاکید کرد و گفت: دوره های آموزشی مهارتی همواره در مواقع بحران به کمک کشور خواهند آمد همانگونه بسیجیان در روزهای اول اپیدمی کرونا یاریگر مدافعان سلامت بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی انجام هرگونه کار فرهنگی را در مناطق محروم با نگاه اشتغال و سلامت مورد تاکید قرار داد و افزود: دوره های آموزشی نسخه خوانی با توجه به اینکه رشته دانشگاهی در این زمینه وجود ندارد لازم است زیرا کارکنان داروخانه ها مهارتی هستند و نه دانش آموخته دانشگاهی و می طلبد برای کمک به جوانان آستین همیت را بالا بزنیم.

اسلامی دانشگاه آزاد واحد جیرفت را از جمله مراکزی دانست که در کسب درآمدهای غیرشهریه ای موفق عمل کرده و گفت: در بسیاری از کارهای پژوهشی به مرحله درآمدزایی و تولید رسیده ایم که به نظر می رسد ضمن هم اندیشی و مشارکت با جهاددانشگاهی بیش از این شاهد جذب سرمایه گذار و ایجاد زمینه اشتغالزایی برای جوانان باشیم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت از موفقیت این مرکز در تولید بذر خیار هیبریدی به عنوان یک اقدام علمی، پژوهش محور و مشارکتی خبرداد و گفت: جهاددانشگاهی به عنوان یک مجموعه علمی می تواند در کنار واحد دانشگاهی در زمینه جذب سرمایه گذار و بازار عرضه وارد عمل شود.

وی از آغاز پژوهش روی برخی گونه های گیاهی خبر داد و افزود: اقداماتی که بر پایه علمی شروع بشوند به نتیجه قابل قبولی خواهند رسید.

اسلامی ورود جهاددانشگاهی را به بحث گیاهان دارویی خواستار شد و گفت: مجموعه جهاددانشگاهی با توجه به برخورداری از  زیرساخت های علمی و پژوهشی می تواند برای راه اندازی کارخانه اسانس گل و گیاه که همه تجهیزات آن آماده است اقدام کند زیرا این واحد به مرحله تولید محصول از جمله اسانس اکالیپتوس رسیده است.

رییس دانشگاه آزاد جیرفت از تغییر نگاه ها نسبت به الگوی کشت به عنوان زیربنای بازاریابی محصولات کشاورزی یاد کرد و افزود: همه بر این امر واقف هستند که جنوب کرمان در زمینه تولید هیچ گونه مشکلی ندارد و به سرزمین چهارفصل و گلخانه طبیعی معروف است لذا باید بازار فروش را دریابیم که این مهم مستلزم برندسازی و کیفی بخشی زمینه صادرات از جمله بسته بندی است.

وی با بیان مصادیق، ترویج فرهنگ خیرخواهانه و نوعدوستی را در مناطق محروم مورد تاکید قرار داد و گفت: مدیران و دست اندرکاران مراکز علمی و دانشگاهی باید در این راستا پیشگام باشند.

جهاددانشگاهی آماده هر گونه همکاری

به گزارش ایسنا، دکتر"بهزاد جعفری" مدیر جهاددانشگاهی جیرفت نیز در این نشست ضمن ارائه بخشی از سرفصل های آموزشی و پژوهشی متناسب با نیازهای منطقه در بخش معادن، کشاورزی و ... گفت: جهاددانشگاهی به آموزش و پژوهش به عنوان مولفه های اشتغالزا نگاه می کند و تا کنون در سطح ملی و استان نیز موفقیت های چشمگیری را کسب کرده است.

وی با رد هر گونه مدرک گرایی بدون مهارت افزود: باید با نگاه فرهنگی و انجام کار مشارکتی  در مناطق محروم در زمینه اشتغال و سلامت به صورت علمی پیش برویم.

جعفری با ابراز تاسف از دپوی برخی محصولات کشاورزی و خسارات جبران ناپذیر به کشاورزان جنوب‌ کرمان زیرساخت های صادراتی و بازارهای هدف را حلقه مفقوده بخش کشاورزی عنوان کرد و گفت: یادمان باشد ریشه برخی از جرایم خُرد با فقر بی ارتباط نیست.

وی نگاه جهاددانشگاهی را به دوره های آموزشی مهارت محور عنوان کرد و گفت: در این زمینه با همکاری دانشگاه آزاد واحد جیرفت از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد و اشتغال و رونق اقتصادی منطقه از اهداف مجموعه جهاددانشگاهی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها جنوب کرمان آموزش مهارت محور دوره های آموزشی مناطق محروم مهارت محور واحد جیرفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۶۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنوب کرمان ظرفیت افتخارآفرینی بیشتر در زمینه ورزش دارد

ایسنا/کرمان مدیرکل ورزش وجوانان استان کرمان گفت: در جنوب استان ظرفیت‌های بسیار خوبی در بخش نیروی انسانی وجود دارد که با نگاه توسعه فضا و زیرساخت‌های ورزشی در این منطقه می‌توان شاهد ظهور قهرمانان بیشتری از دل جنوب استان بود.

میثم پاریزی ۱۰ اردیبهشت ماه در جلسه شورای ورزش و جوانان شهرستان عنبرآباد اظهار کرد: در جنوب استان ظرفیت‌های بسیار خوبی در بحث نیروی انسانی وجود دارد که با نگاه توسعه فضا و زیرساخت‌های ورزشی در این منطقه می‌توانیم قهرمانان بیشتری از دل جنوب استان داشته باشیم تا باعث افتخارآفرینی شوند.

وی با اشاره به ضرورت توسعه ورزش در روستاها ادامه داد: ۵۰ درصد جمعیت استان ساکن روستا هستند و اگر به دنبال توسعه متوازن ورزش در استان هستیم، باید نگاه ویژه‌ای به مناطق روستایی باشد و روستاها را از امکانات ورزشی مناسب برخوردار کنیم.

به گزارش ایسنا، فرماندار عنبرآباد نیز در این جلسه با اشاره به اینکه شهرستان عنبرآباد دارای جمعیت ۹۰ هزار نفری است، گفت: علی رغم کمبود امکانات و فضاهای ورزشی اما ورزشکاران بسیار مستعد این شهرستان تاکنون در رشته‌های مختلف ورزشی خوش درخشیده‌اند. 

یزدان افشاری پور افزود: با تمام محدودیت‌هایی که وجود دارد باید دست به دست هم بدهیم تا حداقل امکانات مورد نیاز ورزشکاران را فراهم کنیم. 

وی با بیان اینکه فضاهای ورزشی شهرستان عنبرآباد تا قبل از دولت سیزدهم بسیار محدود بود، گفت: در این دولت ۲۳ چمن مصنوعی احداث کردیم که احداث این چمن‌ها از محل اعتبارات دهیاری‌ها تامین شده است.

فرماندار عنبرآباد از ممنوعیت ادامه احداث چمن خبرداد و گفت: از آنجایی که چمن ورزشی ویژه فوتبال برای آقایان است و بانوان از این فضاها بی بهره هستند بنابراین از سال گذشته احداث چمن های مصنوعی را ممنوع کردیم و به دنبال احداث سالن ورزشی چند منظوره هستیم.

وی از احداث هفت سالن ورزشی چند منظوره با مشارکت دهیاری‌ها خبر داد که در دستور کار قرار دارند. 

افشاری پور توسعه فضاهای ورزشی را نیازمند توجه و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی دانست و افزود: توسعه فضاهای ورزشی و تامین زیرساخت‌های ورزشی انتظار به حق ورزشکاران است که باید این مهم با جدیت دنبال شود.

فرماندار عنبرآباد از عدم برخورداری سالن‌های ورزشی از سیستم سرمایشی و گرمایشی خبر داد و  گفت: سالن های ورزشی موجود دارای مشکلاتی از جمله نبود سیستم سرمایشی و گرمایشی است که باید برای رفع این مشکلات همکاری شود. 

وی بر تامین تجهیزات ورزشی در سطح روستاها تاکید کرد و افزود: در حال حاضر روستاهایی داریم که هیچ گونه تجهیزات ورزشی ندارند که باید تجهیزاتی به این روستاها اختصاص داده شود.

 افشاری پور از آغاز احداث چمن مصنوعی در شهر مردهک خبر داد و گفت: چمن مصنوعی زمین بزرگ در روستای حاجی آباد بخش جبالبارز جنوبی احداث می‌شود.

فرماندار با بیان اینکه در شهر عنبرآباد شهرداری چمن مصنوعی احداث می‌کند، افزود: با توجه به پتانسیل و استعدادهای ورزشی شهرستان برای شاد کردن ورزشکاران سالن ورزشی مجهز یکی از ضروریات شهرستان عنبرآباد است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • جنوب کرمان ظرفیت افتخارآفرینی بیشتر در زمینه ورزش دارد
  • ساخت ۵۴ کلاس درس در مناطق محروم ۵ استان کشور
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • در «جداول بودجه» به استان‌ها و مناطق محروم توجه شده است
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر
  • ورود هوش مصنوعی به تشخیص‌‌های آزمایشگاهی/ لزوم آشنایی دانش‌آموزان با علوم آزمایشگاهی
  • دوره‌ی آموزش خبرنگاری در دبیرستان شاهد سردار شهید قاجاریان نیشابور