Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان استقلال پارک علم و فناوری در جنوب را لازمه پیشرفت کشاورزی در این منطقه دانست و گفت: با توجه به اینکه بخش اعظم صادرات محصولات کشاورزی مختص این منطقه است و تولیدکنندگان باید پروانه محصول سالم را دریافت کنند؛ اولویت اصلی و  برنامه های این سازمان تولید محصول سالم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر اسماعیل اسلامی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت در نشست مشترک با رییس سازمان جهادکشاورزی جنوب کرمان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی جیرفت با پشتوانه علمی و تحقیقاتی که در حوزه کشاورزی دارد جزیی از مجموعه کشاورزی بحساب می آید و می تواند در خدمت به جامعه کشاورزی منطقه تاثیرگذار باشد.

وی با اشاره به شعار سال مبنی بر تولیدات دانش بنیان گفت: با زیرساخت‌ها و ظرفیت‌هایی که دانشگاه آزاد دارد می تواند بازوی توانمندی برای سازمان جهادکشاورزی در تحقق شعار سال باشد.

اسلامی خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی جیرفت از بدو تاسیس تا کنون در حوزه کشاورزی فعالیت‌های زیادی داشته و در این مدت زیرساخت‌های خوبی در این مجموعه شکل گرفته است که می تواند با هم افزایی و همگرایی در جهت تولیدات دانش بنیان حرکت نماید.

 رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت از عمده ظرفیت‌های مهم دانشگاه آزاد در حوزه کشاورزی را مزرعه ۷۰۰ قطعه ای شترمرغ، باغات مرکبات و نخیلات و احداث گلخانه هیدروپونیک و .. عنوان کرد و افزود: گلخانه هیدروپونیک ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است که تا شهریورماه به بهره برداری می‌رسد.

در ادامه  احمد احمدپور رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی جیرفت با ظرفیت مزرعه ای که دارد باید در کشت‌های جایگزین و انجام ایده های دانش بنیان، پیشرو و پیش قدم باشد افزود: در این راستا دولت اعتبارات خوبی گذاشته است که باید این اعتبارات جذب و استفاده شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان استقلال پارک علم و فناوری در جنوب را لازمه پیشرفت کشاورزی در این منطقه دانست و افزود: با توجه به اینکه بخش اعظم صادرات محصولات کشاورزی مختص این منطقه است و تولیدکنندگان باید پروانه محصول سالم را دریافت کنند؛ اولویت اصلی و  برنامه های این سازمان تولید محصول سالم است.

 احمدپور افزود: دانشگاه آزاد اسلامی جیرفت می تواند در زمینه تولید محصولات دامی که نیاز امروز منطقه و کشور است، اقدام به راه اندازی مرغداری نماید .

 وی در پایان خاطر نشان کرد: توسعه کشت خرمای کلوته که محصول خاص و بومی جنوب استان کرمان است در دستور کار این سازمان قرار گرفته و دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند در زمینه توسعه کشت این رقم خرما که ظرفیت صادراتی بالایی دارد ورود پیدا کند..

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پارك علم و فناوري خرما سازمان جهاد کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامي اخبار شهرستان ها کرمان استانی شهرستانها دانشگاه آزاد اسلامی جیرفت کشاورزی جنوب کرمان رییس سازمان محصول سالم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۹۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

 امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر، حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درخصوص گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: در حال حاضر به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

وی ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر در پایان گفت: درحال حاضر به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • سه واحدصنفی متخلف تعزیراتی شدند
  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده
  • تلفیق هنرنمایی طبیعت با فناوری نوین، نجات کشاورزی کم بازده دیم