Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، هدیه عسکرپور عصر چهارشنبه در دیدار با رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت اظهار داشت: با راه اندازی این مرکز معضلات سلامت محصولات کشاورزی، آب، خاک و سلامت کشاورزان  به صورت علمی بررسی می شود.

وی با بیان اینکه سالانه بیش از پنج میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در جنوب کرمان تولید می شود افزود: بیشتر مردم هفت شهرستان جنوبی استان کرمان به صورت مستقیم و غیرمستقیم با مساله کشاورزی ارتباط دارند از این رو راه اندازی مرکز تحقیقات جامع سلامت و کشاورزی جنوب کرمان نیاز و مطالبه مردم این منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عسکرپور مرکز تحقیقات حیوانات آزمایشگاهی و آزمایشگاه جامع تحقیقات جنوب کرمان را از ظرفیت های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت برشمرد و هدف از راه اندازی این مراکز تحقیقاتی را ارائه خدمات به دانشگاهیان، محققان، شرکت های دانش بنیان، صنایع و سایر پژوهشگران حوزه سلامت و منطبق بر استانداردهای ملی عنوان کرد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت همچنین گفت: پیش نویس تفاهم نامه همکاری مشترک علمی و تحقیقاتی بین این دانشگاه و دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت تهیه می شود.

وی اجرای طرح های تحقیقاتی – کاربردی مشترک، هدایت و حمایت از طرح های تحقیقاتی در راستای نیاز منطقه جنوب کرمان، انجام بازدیدهای متقابل علمی برای طرفین، استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی و ظرفیت اعضای هیات علمی ۲ دانشگاه را از مفاد این تفاهم نامه اعلام کرد.

برگزاری استارتآپ دانشجویی با همکاری مشترک

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از برگزاری استارتآپ دانشجویی با همکاری مشترک این معاونت و دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت در سال تحصیلی جاری باهدف شناسایی ایده ها و طرح های خلاق خبر داد.

اسماعیل اسلامی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت نیز بزرگترین آفت مدیریتی را موازی کاری دانست و بر فعالیت های مشترک علمی در رفع مشکلات منطقه تاکید کرد.

وی از راه اندازی دانشکده مهارت و کارافرینی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت طی آینده خبر داد و هدف از راه اندازی این دانشکده را ترویج خلاقیت و رشد استعدادهای دانشجویان و دانش آموزان برشمرد.

برچسب‌ها کرمان دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت جیرفت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت کرمان دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت جیرفت دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت راه اندازی جنوب کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۴۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور

به گفته رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس، ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات مورد نیاز کشور توسط این استان تولید می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، ابوالفتح مرادی صبح امروز شنبه در یک نشست خبری اظهار داشت: سازمان تات مغز متفکر جهاد کشاورزی است و وظیفه پشتیبانی و حمایت علمی وفنی وزارتخانه برای افزایش تولید در کشور را برعهده دارد.

وی با بیان اینکه این حمایت و تولید دانش فنی و پشتیبانی علمی به چند طریق انجام می‌شود، افزود: یکی از آنها انجام طرح‌ها و پروژه‌های تحقیقاتی کشاورزی است که مشکلات بخش کشاورزی را احصاء و راه حل ارائه می‌کند.

رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس تعداد پروژه‌های تحقیقاتی در دست اجرا در سال گذشته را 258 مورد اعلام کرد که 114 مورد آن طی سال گذشته پایان یافت.

مرادی عنوان کرد: در اویل انقلاب و قبل از آن ارقام گندم 2 تا 3 تن در هکتار بود، اما به لطف مراکز تحقیقاتی که 34 مرکز تحقیقات استانی را شامل می‌شود و همگی زیرمجموعه تات هستند، با اجرای پروژه‌های تحقیقاتی و معرفی ارقام گیاهی منتسب امروز تولید گندم در هکتار به بالای 10 تن رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: مرکز تحقیقات فارس بزرگترین مرکز استانی سازمان تات است که در بیش از 80 درصد معرفی ارقام گندم نقش و مشارکت فعال داشته است.

رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس، تعداد مقالات علمی و پژوهشی چاپ شده در سال گذشته توسط این مرکز را 172 عنوان مقاله اعلام کرد که 85 مقاله یا تعداد نیمی از آن در مجلات کیو وان به چاپ رسیده‌اند.

مرادی با بیان این نکته که اصلاح و معرفی ارقام گیاهی فرآیند طولانی 12 تا 15 سال را طی می‌کند تا به جامعه هدف معرفی شود، گفت: از منظر طرح‌های تحقیقاتی برای حل مشکلات بخش کشاورزی، سال گذشته 19 رقم گیاهی معرفی شد که 6 رقم آن به گندم اختصاص یافت که 3 رقم گندم نان و 3 رقم گندم دوروم بود.

وی تصریح کرد: ارقام گیاهی موجود عمر مفید 5 تا 6 ساله دارند و بعد از طغیان نهادها، پتانسیل عملکرد را از دست می‌دهند و ارقام مقاوم‌تر باید جایگزین شود.

رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه جمعیت دنیا دائم در حال افزایش است و نیاز به غذای بیشتری داریم، گفت: مجبوریم ارقام را به روز و همچنین ارقام مقاوم تری را معرفی کنیم.

مرادی ادامه داد: از نظر اقتصادی اگر فقط ارقام گندم آبی معرفی شده 500 کیلوگرم افزایش محصول نسبت به رقم قبلی داشته باشد، حدود یک میلیون تن گندم بیشتر تولید می‌شود و اگر قیمت گندم را هر کیلو 15 هزارتومان در نظر بگیریم (قیمت سال قبل) میزان 15 هزارمیلیارد تومان ارزش افزوده برای بخش کشاورزی کشور در هر سال ایجاد می‌شود.

به گفته وی؛ گندم آبی در استان فارس 143 هزارتن افزایش محصول دارد.

رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس یکی دیگر از اقدامات این مرکز که اثر بخشی زیادی دارد را تولید هسته‌های اولیه بذری اعلام کرد و افزود: هسته‌های اولیه بذری غلات نسبت به سال 1401 تولید 2 برابری داشته‌اند. 

مرادی با بیان اینکه 30 درصد هسته‌های اولیه بذر غلات مورد نیاز کشور توسط استان فارس تولید می‌شود، عنوان کرد؛ در سال 1402 مرکز تحقیقات کشاورزی فارس 226 تن هسته اولیه بذری غلات تولید کرد که این تعداد تولید هسته اولیه بذری پتانسیل تولید 550 هزار تن بذر گواهی شده دارد و این تعداد بذر گواهی شده پتانسیل تولید 8 میلیون تن دانه گندم، جو و تریتیکاله را دارد. 

وی در خاتمه یادآور شد: از نظر اقتصادی تولید 226 تن هسته اولیه بذری علاوه بر نیاز 27 شرکت تولید کننده بذر فارس، نیاز شرکت‌های بذری 16 استان دیگر را هم تامین و از خروج سالانه 2 میلیارد دلار ارز جلوگیری می‌کند.

انتهای پیام/424.

دیگر خبرها

  • جنوب کرمان ظرفیت افتخارآفرینی بیشتر در زمینه ورزش دارد
  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • سه واحدصنفی متخلف تعزیراتی شدند
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • احداث نخستین مرکز تخصصی نجوم چهارمحال و بختیاری
  • راه اندازی بخش «آنژیوگرافی» برای نخستین بار در منطقه آزاد اروند
  • استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت